Vragen? Wij zijn bereikbaar via:
0412 750 268 | E-mail
 • Op 17 november 2018
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Op 17 november 2018
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Cursus Gelukkig Zijn

  Door het wissen van de emotionele bagage zul je ontdekken dat je je steeds vrijer en gelukkiger gaat voelen. Er ontstaat een gevoel van welzijn, compleetheid en het zal je in staat stellen meer liefde, rust en eenheid te ervaren. Ter ondersteuning krijg je een werkboek en toegang tot hulpbestanden op internet zodat je alles nog eens na kunt lezen en de loslaat-oefeningen kunt gaan gebruiken in je leven.

  Cursus Gelukkig Zijn
 • Op 15 december 2018
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Op 15 december 2018
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Workshop Gelukkig Zijn

  Tijdens deze workshop kijken we onder andere naar de werking van het verstand en de samenhang tussen gedachten, emoties en verlangens. Door samen oefeningen te doen leren we in de praktijk om onderdrukte gevoelens te verwelkomen en los te laten. Hierdoor zul jij je net als de voorgaande deelnemers van deze workshop, steeds lichter en gelukkiger gaan voelen. Voorheen liep je mogelijk rond met een grote rugtas boordevol met emotionele bagage... maar nu is de tijd aangebroken om deze bagage achter je te laten en weer door het leven te gaan met een vrij en compleet gevoel.

  Workshop Gelukkig Zijn

Hoe leer ik de Vrijheid Methode?


De Vrijheid Methode is een krachtige manier om jezelf te verlossen van negatieve emoties. Dit heeft als resultaat dat ontspanning, liefde en geluk overblijft. De methode is eenvoudig te gebruiken in het dagelijks leven. Na de eerste week met de Vrijheid Methode zul je merken hoe drastisch je leven zal verbeteren en wanneer je de methode blijft gebruiken zul je zien dat het steeds beter en beter wordt...

Optie 1. Goed!

Direct aan de slag met de videotraining

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je vervolgens onze videoserie "Leren loslaten met de Vrijheid Methode" helemaal gratis.

Optie 2. Beter!

Ervaar het live bij een workshop

Ervaar het effect van de Vrijheid Methode zelf door deel te nemen aan een van onze workshops. Samen met jouw Vrijheid Methode trainer bouw je een goede basis om de Vrijheid Methode in jouw leven toe te passen.

Optie 3. Best!

Verander je leven bij een cursus

Of het nu gaat om geluk, gezondheid, of financiƫn. De Vrijheid Methode cursus is de ultieme manier om het leven drastisch te transformeren.

Wat is Eenheid-Healing?


Eenheid-Healing is een krachtige en snelle nieuwetijdse geneeswijze. Door het lichaam te zien als een serie van energiepatronen in plaats van een fysiek object zijn we in staat lichamelijke klachten veel sneller te veranderen dan de meeste mensen voor mogelijk houden.

Healing consulten

Voor snelle genezing

Last van fysieke klachten? Bij onze Eenheid-Healing sessies helpen wij clienten van hun lichamelijke klanten af door met het energieveld van het lichaam te werken.