Vragen? Wij zijn bereikbaar via:
0412 750 268 | E-mail
 • Op 12 januari 2019
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Op 12 januari 2019
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Workshop Gelukkig Zijn

  Gelukkig zijn. Dat is wat je leert met de Vrijheid Methode. Tijdens deze workshop leer je verschillende simpele, maar krachtige oefeningen waarmee jij jezelf kunt verlossen van stress, negatieve emoties, rusteloosheid en drukke gedachten. Dus, wil jij de controle terug over je leven en weer simpelweg gelukkig zijn? Dan is dit de workshop voor jou.

  Workshop Gelukkig Zijn
 • Op 16 februari 2019
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Op 16 februari 2019
  Bij Praktijk Gelukkig Zijn in Lith
  Workshop houden van jezelf

  Jaren geleden ontdekte ik dat vrijwel alle mensen zichzelf diep van binnen afkeuren en zich niet goed genoeg voelen zoals ze zijn. Dat ze herhaaldelijk negatief over zichzelf denken met de bijbehorende grote lading van negatieve emoties. Al dit afkeuren van onszelf staat ons geluk behoorlijk in de weg. Wij weten hoe we mensen met doeltreffende oefeningen en het delen van inzichten uit hun negatieve spiraal kunnen tillen. We leren de deelnemers weer van zichzelf te houden zodat ze zich weer goed kunnen voelen en weer vreugdevol en dankbaar kunnen zijn voor het leven.

  Workshop houden van jezelf

Hoe leer ik de Vrijheid Methode?


De Vrijheid Methode is een krachtige manier om jezelf te verlossen van negatieve emoties. Dit heeft als resultaat dat ontspanning, liefde en geluk overblijft. De methode is eenvoudig te gebruiken in het dagelijks leven. Na de eerste week met de Vrijheid Methode zul je merken hoe drastisch je leven zal verbeteren en wanneer je de methode blijft gebruiken zul je zien dat het steeds beter en beter wordt...

Optie 1. Goed!

Direct aan de slag met de videotraining

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je vervolgens onze videoserie "Leren loslaten met de Vrijheid Methode" helemaal gratis.

Optie 2. Beter!

Ervaar het live bij een workshop

Ervaar het effect van de Vrijheid Methode zelf door deel te nemen aan een van onze workshops. Samen met jouw Vrijheid Methode trainer bouw je een goede basis om de Vrijheid Methode in jouw leven toe te passen.

Optie 3. Best!

Verander je leven bij een cursus

Of het nu gaat om geluk, gezondheid, of financiƫn. De Vrijheid Methode cursus is de ultieme manier om het leven drastisch te transformeren.

Wat is Eenheid-Healing?


Eenheid-Healing is een krachtige en snelle nieuwetijdse geneeswijze. Door het lichaam te zien als een serie van energiepatronen in plaats van een fysiek object zijn we in staat lichamelijke klachten veel sneller te veranderen dan de meeste mensen voor mogelijk houden.

Healing consulten

Voor snelle genezing

Last van fysieke klachten? Bij onze Eenheid-Healing sessies helpen wij clienten van hun lichamelijke klanten af door met het energieveld van het lichaam te werken.