Vragen? Wij zijn bereikbaar via:
0412 750 268 | E-mail
Nieuws flits: Sinds 1 februari 2018 heeft praktijk Zelfherinnering een nieuwe locatie: Mutjeskamp 18, Lith.

Wat is Transformatiehealing?


Transformatiehealing is een krachtige en snelle nieuwetijdse geneeswijze. Door het lichaam te zien als een serie van energiepatronen in plaats van een fysiek object zijn we in staat lichamelijke klachten veel sneller te veranderen dan de meeste mensen voor mogelijk houden.

Hoe is het ontstaan

Sinds 2012 is Floris Weijenburg actief als alternatief therapeut. Iedere cliënt die bij Floris deelnam aan een sessie was op zijn of haar manier uniek. In het begin worstelde Floris met het effectief toepassen van de diverse geneeswijzen die hij gebruikte. Aangezien iedere cliënt zo verschillend was, inclusief de bijbehorende klachten. De ene geneeswijze werkte prima bij cliënt A, maar deed niets voor cliënt B.

Maar gelukkig realiseerde Floris zich later dat een healing-sessie een dynamisch en spontaan proces hoort te zijn. Door steeds meer intuïtief aan te voelen wat de cliënt nodig heeft in het moment zelf raakte hij steeds meer in staat om effectief te helpen. Deze intuïtieve vorm van het geven van healing-sessies is Floris Transformatiehealing gaan noemen.

Werkwijze

We beginnen de sessie met een kort gesprek waarin we de klacht(en) zullen bespreken. De cliënt deelt een verhaal over de klacht en WAAROM hij of zij DENKT de klacht te hebben. Bij deze sessies is het verhaal niet zozeer interessant maar de achterliggende belemmerende overtuigingen, conclusies uit het verleden en andere manieren die bijdragen aan het creëren van de klacht.

Hierna zal Floris het energieveld van het lichaam beginnen te 'scannen'. Dit doet hij door intuïtief af te stemmen op het energieveld van het lichaam. Vervolgens zal hij met zijn handen om het lichaam heen voelen om zodoende blokkades op te sporen. Wanneer er blokkades worden gevonden zullen deze worden gecorrigeerd. Het corrigeren gebeurd met een energietechniek. Welke energietechniek gebruikt wordt is afhankelijk van de situatie.

 

Meer info & boeken op Transformatiehealing.nl
Transformatiehealing.nl is een onderdeel van praktijk Zelfherinnering